Wat zeggen onze klanten.

“Sinds ik mijn administratie uitbesteed aan het Alive-team, kan ik mij weer 100% focussen op datgene wat ik graag doe.   Ik heb mijn secretaresse steeds ter beschikking, wat een ongelooflijke rust geeft!

Zeker wanneer ik weet dat ik ze helemaal niet hoef te betalen, wanneer ik ze niet nodig heb.”

Jan VerbistHerentals

“Door de samenwerking met Alive kon ik mijn bedrijf naar een hoger plan tillen. Er kwam veel ruimte en rust door het uitbesteden van mailverkeer en facturatie. Hierdoor kan ik me focussen op de verdere uitbouw van mijn bedrijf. Ik kan de dienstverlening van Alive dan ook zeker aanbevelen!”

Katrin Van de WaterPassion for Work

“Dat werken aangenaam kan zijn heb ik kunnen ervaren dankzij Alison & haar team. Haar helderheid, snelheid en inzicht zijn een grote meerwaarde. Maar haar grootste troef is je ‘contactvolheid’. Bedankt voor alles.”

Stef Van CampenhoutCoach

“Of het nu haar gedrevenheid en enthousiasme is, haar wil om het altijd beter te doen of toch haar klantvriendelijkheid? ’t Is moeilijk kiezen. Vast staat dat de manier waarop Alison & haar team onze secretariaatsfunctie invult een grote meerwaarde betekent. Zowel onze klanten als onze medewerkers kunnen rekenen op accurate service en vlotte afhandeling van zaken. En dat alles, spontaan, open en met een glimlach. Dat is prettig samenwerken!”

Tom WoutersDirecteur Leren over Leven vzw

“Na reeds een tijdje op administratief gebied wat aan te modderen, ben ik met Alison van Alive in contact gekomen. Het was zeer snel duidelijk dat Alive de oplossing was dat we nodig hadden. De administratieve rompslomp wordt grotendeels overgenomen en ik kan me meer concentreren op mijn core business. Mijn ervaring kort samengevat: vriendelijke, persoonlijke, professionele, gestructureerde en vooral oplossings- en klantgerichte aanpak.”

Alex JanssenBouwadviseur